Tarieven & vergoeding

De meeste middelen en consulten hebben een vergoeding bij de zorgverzekeraar, raadpleeg de polis om te bekijken wat hieronder valt.

Eerste consult  – 1,5 uur: € 90,-
Vervolgconsult –   1 uur: € 65,-

Voor het 3Care programma betaal je bij de start €139,– daarvoor krijg je een werkmap met achtergrondinformatie en menu’s van dag tot dag. Voor 2 maand een super Multi en capsules visolie.  Krijg je een eerste meting om een beeld te krijgen van je gezondheid inclusief eventuele tekorten. Toegang tot de 3Care website met wekelijks nieuwe recepten. Een korte meting na 4 weken is gratis. Wil je aanvullend advies dan zijn de kosten hetzelfde als mijn gewone consulttarief en reken ik de tijd die we bezig zijn. Dus alleen wegen en vragen bespreken bijvoorbeeld kan in 15 minuten en kost dan € 15,–.

De factuur wordt je digitaal toegestuurd.
Heb je vragen over je factuur? Neem direct contact op.

Mijn praktijk is aangesloten bij de MBOG, waardoor de meeste consulten en eventuele middelen gedeeltelijk of geheel worden vergoed door de zorgverzekeraar. Raadpleeg de polis van je zorgverzekering voor de actuele vergoeding.

Wat doet het MBOG?

MBOG behartigt de belangen van zo’n 600 zorgverleners die samenwerken aan de gezondheid voor hun cliënten.

Onze leden zijn artsen, paramedici en (hbo+) therapeuten. Ze maken gebruik van vele wetenschappelijke disciplines zoals biochemie, psychologie en geneeskunde en passen DNA-onderzoek, psycho-neuro-immunologie (PNI) therapie en bloed- en ontlastingsonderzoek toe en gebruiken coachingstechnieken en op maat adviezen voor uw leefstijl en voeding.

Ons kwaliteitskeurmerk en ons netwerk zijn van groot belang voor zowel de cliënt die op zoek is naar informatie als voor onze leden.
Samen houden we de orthomoleculaire geneeskunde in beweging!