Gezond afvallen met 3Care

Het 3Care gezondheidsprogramma

Fitter worden en ook nog afvallen? Het kan met 3Care!

Heb je gezondheidsklachten of streef je naar optimale vitaliteit met het daarbij behorende gewicht? Dan is het gezondheidsprogramma van 3Care iets voor jou!

Sinds mei 2017 werk ik met het gezondheidsprogramma van 3Care. En ik ben enthousiast! Ik heb inmiddels al flink wat mensen mogen begeleiden richting meer energie en mooi geleidelijk afvallen.

Een paar reacties: ‘Deze manier van eten kan ik mijn leven lang volhouden’ :  ‘ Heerlijke recepten en mijn man doet gewoon mee’ : ‘ Zit goed in elkaar en heel betaalbaar’.

Het programma is zo samengesteld dat je lichaam zich op een gezonde en eenvoudige manier kan ontdoen van vetreserves en afvalstoffen. Wil je meer weten? In mijn praktijk vertel ik je graag hoe het werkt. Neem direct contact op!

Vanaf de kern gezond.

Goed voor jezelf zorgen. Een sterke basis creëren met gezonde voeding en een vitale leefstijl. Dat is misschien wel het allerbelangrijkste wat je voor jezelf kunt doen. Iets waar je bovendien je leven lang baat bij hebt. En toch doen we het vaak onvoldoende. Of we weten niet goed wat ons echt helpt. Wat heeft je lichaam nodig? Hoe draag je duurzaam bij aan je gezondheid? Je kunt daar veel zelf in doen. Met 3Care is dat heel gemakkelijk.