Werkwijze & Tarieven

Tijdens het eerste consult bespreken we je klachten. Wat je verwacht van het consult en de eventuele behandeling. Ook vraag ik naar je huidige voedingspatroon en leefstijl. Aan de hand van deze analyse maak ik een passend plan van aanpak. Een bloed (suiker)- of ontlastingsonderzoek kan deel uitmaken van de analyse.

Verder zet ik graag Bioresonantie in, dit helpt me mijn aanpak zo goed mogelijk aan te laten sluiten op wat je nodig hebt. Met bioresonantie krijg je een indruk van de energieverdeling in je lichaam.

Ik vind het belangrijk je uit te leggen waar je klachten vandaan kunnen komen, hoe het in je lichaam allemaal werkt en wat je zelf kunt doen om klachten te verbeteren. Na het eerste consult ga je met een plan van aanpak met gerichte praktische adviezen naar huis. Soms in het begin met passende supplementen. Zo leer je hoe je je gezondheid sterk kunt verbeteren. Meestal zijn er nog 2 tot 3 vervolgconsulten nodig om een goed eindresultaat te bereiken.

Tarieven vind je hier naast onder informatie

Lekker eten!

Gezond eten wordt vaak geassocieerd met saai, weinig keuze en veel sla. Gelukkig is dat niet zo, in tegendeel. Door het gebruik van kruiden, verschillende kooktechnieken en meer variatie aan groenten, peulvruchten en noten, wordt het eten gevarieerder en lekkerder. Je zult merken dat je juist met meer smaak gaat eten. Het gewicht komt in balans door een betere vertering. Mensen met overgewicht vallen af.

Gezondheid is het mooiste wat je jezelf kunt geven