Over Wieke Wassenaar

Bewust kiezen voor gezonde voeding ben ik eigenlijk pas gaan doen toen ik moeder werd. Ik werd me er bewust van hoe belangrijk voeding is.  Voor mijzelf, maar zeker voor dit nieuwe leven wat nog volop moest groeien en ontwikkelen. Het voelde ineens heel logisch dat het hiervoor heel belangrijk is wat je ‘er in stopt’. Ik ging me verdiepen in allerlei voedingsstromingen en experimenteerde met vegetarisme, macrobiotische voeding, ‘een leven lang fit’ (destijds een hype) en Ayurvedische voeding en merkte het verschil! Meer energie, geen dips meer overdag en geen stemmingswisselingen meer.

Voeding en gezondheid werden mijn grote interesse! Uiteindelijk besloot ik er mijn beroep van te maken en volgde vele opleidingen en nascholingen. In combinatie met mijn achtergrond in coaching  een krachtige formule om ook anderen het effect van voeding op gezondheid en welbevinden te laten ervaren.

Mijn expertise:

Opleidingen:

 • Orthomoleculaire voeding & therapie/SOE
 • Medische basiskennis CPION gecertificeerd/ Vita opleidingen
 • PNI ( psycho-neuro-immunologie)/Cell Care Academy
 • 5 elementenleer/ Academie NAEG
 • Diabetes omkeerbaar/Elann
 • 3Care consulent, ondersteuning bij natuurlijk en effectief afvallen/ 3Care
 • Lifestyle coaching/school voor coaching
 • NLP-Total Coaching /Bureau Land

Korte cursussen:

 • Darmtherapie/Sanitas Humanas
 • Mikrobioom diagnostiek ( darmfloratherapie)/Biovis
 • De ware aanpak van Fybromyalgie/Bonusan
 • Kennisdag de gezonde schildklier/SOE
 • De ongekende kracht van Schussler celzouten/ De helende natuur
 • Psych-K: negatieve overtuigingen ombuigen/ Ananda
 • Basiscursus mycotherapie (medische paddenstoelen)/Zenchi
 • Neurotransmitters gut-brain-immune as/ CellCare academy
 • De ultieme oorzaken van spijsverteringsklachten/Bonusan
 • Ademtherapie/Biobasen

 

 

 

Praktijk

Praktijk aan de telefoonstraat