Over Wieke Wassenaar

Zolang ik me kan herinneren had ik interesse in gezondheid en voeding. Pas veel later in 2011 besloot ik er mijn beroep van te maken. Dat was vooral nadat ik letterlijk aan de lijve had ondervonden wat voeding met mijn gezondheid deed. Ik koos steeds vaker voor biologisch en onbewerkte voeding en voegde veel meer groente aan mijn dagelijkse menu toe en merkte wat het deed voor mijn algehele welbevinden.

Dat smaakte letterlijk en figuurlijk naar meer! Ik ging me verdiepen in allerlei voedingsstromingen en experimenteerde met vegetarisme, macrobiotische voeding, ‘een leven lang fit’ (destijds een hype) en Ayurvedische voeding en uiteindelijk leerde ik  van al die ervaringen wat er werkte voor mij en merkte het verschil! Meer energie, geen dips meer overdag en geen stemmingswisselingen meer.

Voeding en gezondheid werden mijn grote interesse! Uiteindelijk besloot ik er dus mijn beroep van te maken en volgde vele opleidingen en nascholingen. In combinatie met mijn achtergrond in coaching en NLP  een krachtige formule om ook anderen het effect van voeding op gezondheid en welbevinden te laten ervaren.

En hoe een perfecte werkdag er voor me uitziet? Dat is een dag met fijne cliëntcontacten waarbij de cliënt met een passend advies en de nodige nieuwe kennis tevreden de deur uit gaat.