Ervaringen

Door de jaren heen heb ik veel mensen geholpen. Ieder met zijn of haar eigen ervaringen. Hieronder lees je enkele ervaringen van cliënten. Wil je ook een recensie achterlaten? Graag!

De recensies worden zeer gewaardeerd, mocht je een stukje hebben wat je niet zelf kan of wil uploaden? dan kun je deze ook mailen naar welkom@wiekewassenaar.nl om een andere reden contact opnemen? Klik hier!

Vul het formulier in en laat weten hoe je het ervaren hebt.

11 reacties op “Ervaringen

  • Esther V. plaatste op 16 januari 2022 het volgende:

    Na jaren lange fysieke klachten ben ik op aanraden een kennis bij Wieke terecht gekomen. Ik had last van pijnlijke ledematen (fybromyalgie), darmklachten en sliep vaak slecht. Uit mijn bioresonantie scan bleek dat ik grote tekorten had aan bepaalde mineralen en dat het evenwicht in mijn darmflora hersteld moest worden. Ik mocht zes weken lang bepaalde dingen niet eten en ben begonnen met het nemen van goede multivitamines en visolie om mijn tekorten weer aan te vullen. Verder heb ik in overleg met Wieke een aantal dingen veranderd in mijn voedingspatroon. Na een week sliep ik al stukken beter en het onrustige gevoel dat ik altijd had was verdwenen. In totaal ben ik drie keer bij Wieke geweest en nu, na vier maanden, heb ik nog amper fybromialgie klachten en voel ik me nog steeds een stuk rustiger. Mijn darmklachten zijn afgenomen en ik slaap nog steeds goed. Ik ben nog nooit zo lang achterelkaar klachten vrij geweest en ik hoop dat dit nog heel lang zo blijft!

  • Joost plaatste op 23 november 2021 het volgende:

    Joost 42 jaar
    Ik kwam bij Wieke via een artikel wat ik van haar had gelezen in de krant. Dat ging over maagzuur en daar had ik ook regelmatig last van. Door voedingsadviezen en supplementen die mijn maag tot rust brachten zijn mijn klachten helemaal verdwenen. Erg tevreden!

  • Desire plaatste op 16 oktober 2021 het volgende:

    Ruim twee maanden geleden voelde ik me lusteloos en sliep ik slecht. Ik ben toen voor een consult bij Wieke Wassenaar geweest. De tijd die ze nam, het stellen van de juiste vragen, het gevoel dat er op de goede manier naar me geluisterd werd, deed me al goed. Wieke is een rustige en bedachtzame vrouw, deze eigenschappen weet ze goed aan te wenden in haar werk. Met haar adviezen op gebied van voeding ben ik aan de slag gegaan. Daarnaast heeft ze me celzouten geadviseerd. Deze celzouten gebruikte ik, op haar aanwijzing, dagelijks. Na een verrassend korte tijd voelde ik me stukken beter.

  • Vrouw 65 jaar plaatste op 5 juli 2021 het volgende:

    Vrouw 65 jaar na lang maagbeschermers te hebben gebruikt wilde ik daar graag van af. En dat is gelukt! Nog even een reactie over het resultaat van je behandeling. Door de maagbeschermers niet meer te gebruiken, neem ik veel meer goede stoffen uit m’n voeding op. De extreme vermoeidheid is verdwenen. De aanvullende voedingssupplementen hebben hier natuurlijk ook aan meegewerkt. De magnesium en het meer bewegen maken dat m’n spieren veel beter zijn geworden. Ik ben heel blij met alle adviezen die je gegeven hebt en wil je daarvoor bedanken. Verder wil ik graag weer gebruik maken van je diensten wanneer ik denk dat dat nuttig is. Inmiddels heb ik een ex collega over jouw manier van behandelen verteld en ze denkt er over haar dochter naar jou te verwijzen omdat ze ook allerlei klachten heeft en bij een huisarts niet verder komt. Wieke, nogmaals bedankt en misschien tot ziens.

  • Rob K. plaatste op 18 februari 2021 het volgende:

    Ik was eigenlijk al heel lang bezig met goed eten en haal veel informatie uit boeken. Maar er is zoveel te lezen op dat gebied en wat is nu goed voor mij. Want ik had toch nog wel klachten. In de praktijk van Wieke heb ik veel geleerd over waarom ik klachten heb. Maar nog belangrijker hoe ik ze kan oplossen. Al snel merkte ik veel verbetering, erg blij mee!

  • Aletta plaatste op 15 februari 2019 het volgende:

    Omdat mijn zoontje van 4 veel last van zijn darmpjes had ( buikpijn en vaak diarree) ben ik op zoek gegaan naar andere hulp dan via de huisarts. Daar waren we nog niet veel verder gekomen namelijk. Zo kwam ik op advies van een nadere moeder bij Wieke. Ik eigenlijk een vrij korte termijn was mijn zoon van zijn klachten af, hij is vrolijker geworden en zijn gedrag is zelfs verandert! Super bedankt Wieke

  • Petra plaatste op 24 november 2017 het volgende:

    Na een lange zoektocht op diverse terreinen over het niet kunnen afvallen ben ik bij Wieke terecht gekomen. Daarbij had ik van de huisarts al het etiket prediabetes 2. Uit de Asyra scans bleken diverse tekorten en deze zijn direct weggenomen of met hulp van druppels en supplementen. Zo zijn mijn lichaam en geest goed opgeruimd en was ik klaar voor het lifesyleprogramma 3 Care. In combinatie met yoga, krachttraining en dagelijks bewegen kan ik met trots zeggen dat ik in 4 maanden tijd ruim 16 kilo kwijt ben. Ik ben er nog niet, maar heb alle vertrouwen dat dit proces doorgaat. De deskundigheid en het persoonlijk contact van Wieke maakt dat ik zeer tevreden ben en daarom deze recensie schrijf. Ik gun dit iedereen.

  • Vrouw van 32 jaar plaatste op 27 januari 2017 het volgende:

    Ruim twee maanden geleden voelde ik me lusteloos en sliep ik slecht. Ik ben toen voor een consult bij Wieke Wassenaar geweest. De tijd die ze nam, het stellen van de juiste vragen, het gevoel dat er op de goede manier naar me geluisterd werd, deed me al goed. Wieke is een rustige en bedachtzame vrouw, deze eigenschappen weet ze goed aan te wenden in haar werk. Met haar adviezen op gebied van voeding ben ik aan de slag gegaan. Daarnaast heeft ze me celzouten geadviseerd. Deze celzouten gebruikte ik, op haar aanwijzing, dagelijks. Na een verrassend korte tijd voelde ik me stukken beter.

  • Man van 48 jaar plaatste op 12 december 2016 het volgende:

    Met een combinatie van klachten heb ik contact opgenomen met de praktijk van Wieke Wassenaar voor vitaliteit & herstel in verband met vermoeidheid, futloosheid , licht overgewicht en darmklachten. In het eerste consult is begonnen met een intake waarin geïnformeerd is naar zowel mijn leefstijl, het gebruikelijke voedingspatroon, stress en mogelijke overbelasting. Er werd flink de tijd genomen om een zo goed en breed mogelijke indruk te krijgen van mijn klachten, mogelijke aanleiding en hoe ik met de klachten omga. Ik kreeg later, na eerst wat uitzoekwerk, een gericht voedingsadvies. Niet minder maar andere dingen eten. Aangevuld met een aantal essentiële voedingsupplementen. Na een aantal consulten kon ik duidelijk verbetering merken. Meer energie, de darmen werden rustig en voelde me veel fitter. Ik heb het idee dat er steeds gezocht werd naar een goed passend en daardoor persoonlijk advies.

  • Vrouw van 56 jaar plaatste op 27 november 2016 het volgende:

    Enige tijd geleden kwam ik naar aanleiding van klachten van bijna depressieve aard bij Wieke Wassenaar. Voor het consult nam ze uitgebreid de tijd, stelde ze veel vragen en kwam ze in eerste instantie met een goed doordacht voedingsadvies, dit aangevuld met bepaalde supplementen en celzouten. Ik was van mening dat ik altijd al gezond at maar was bereid om haar adviezen op te volgen en na een redelijk korte tijd voelde ik me rustiger, ging ik beter slapen, was ik energieker en beleefde ik weer plezier in mijn dagelijkse bezigheden.Bijzonder om te merken, te voelen wat goede voeding voor je doet, hoe bepaald eten in je voordeel kan werken. Wieke, ik zal het toen ook benoemd hebben maar ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp in dezen.

  • Carla plaatste op 9 september 2016 het volgende:

    Via via kwam ik bij Wieke terecht. Ik was extreem moe en wilde ook graag wat afvallen. Met een gestructureerd plan heb ik nu veel energie terug. En ook ben ik een paar kilo kwijt, heel fijn! Bedankt!

Deel uw ervaringen:

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De velden gemarkeerd met * zijn verplicht.