Ervaringen

Door de jaren heen heb ik veel mensen geholpen. Ieder met zijn of haar eigen ervaringen. Hieronder lees je enkele ervaringen van cliënten. Wil je ook een recensie achterlaten? Graag!

Vul het formulier in en laat weten hoe je het ervaren hebt.

15 reacties op “Ervaringen

  • Petra plaatste op 24 november 2017 het volgende:

    Na een lange zoektocht op diverse terreinen over het niet kunnen afvallen ben ik bij Wieke terecht gekomen. Daarbij had ik van de huisarts al het etiket prediabetes 2. Uit de Asyra scans bleken diverse tekorten en deze zijn direct weggenomen of met hulp van druppels en supplementen. Zo zijn mijn lichaam en geest goed opgeruimd en was ik klaar voor het lifesyleprogramma 3 Care. In combinatie met yoga, krachttraining en dagelijks bewegen kan ik met trots zeggen dat ik in 4 maanden tijd ruim 16 kilo kwijt ben. Ik ben er nog niet, maar heb alle vertrouwen dat dit proces doorgaat. De deskundigheid en het persoonlijk contact van Wieke maakt dat ik zeer tevreden ben en daarom deze recensie schrijf. Ik gun dit iedereen.

  • Esther plaatste op 6 oktober 2017 het volgende:

    Na jaren lange fysieke klachten ben ik op aanraden een kennis bij Wieke terecht gekomen. Ik had last van pijnlijke ledematen (fybromialgie), darmklachten en sliep vaak slecht. Uit mijn bioresonantie scan bleek dat ik grote tekorten had aan bepaalde mineralen en dat het evenwicht in mijn darmflora hersteld moest worden. Ik mocht zes weken lang bepaalde dingen niet eten en ben begonnen met het nemen van goede multivitamines en visolie om mijn tekorten weer aan te vullen. Verder heb ik in overleg met Wieke een aantal dingen veranderd in mijn voedingspatroon. Na een week sliep ik al stukken beter en het onrustige gevoel dat ik altijd had was verdwenen. In totaal ben ik drie keer bij Wieke geweest en nu, na vier maanden, heb ik nog amper fybromialgie klachten en voel ik me nog steeds een stuk rustiger. Mijn darmklachten zijn afgenomen en ik slaap nog steeds goed. Ik ben nog nooit zo lang achterelkaar klachten vrij geweest en ik hoop dat dit nog heel lang zo blijft!

  • Marijke van der Kolk plaatste op 18 juli 2017 het volgende:

    Vorig jaar ben ik met name met overgangsklachten bij Wieke terecht gekomen. Uit de test bleek al snel dat er bepaalde tekorten waren en overgevoeligheden voor etenswaren. De benadering van Wieke vond en vind ik open en respectvol, zaken die voor mij erg zwaar wegen. Er is mij niets opgedrongen en we bleven zoeken tot we datgene gevonden hadden dat bij mij en mijn levenspatroon passen!
    Na een week voelde ik een enorme verbetering, met name de opvliegers en hoofdijn was bijna weg.
    Wieke heeft voor mij mijn overtuiging bekrachtigd dat je door gezond en zuiver eten en op de persoon toegespitst vaak de dokter buiten de deur kunt houden en je je nog beter kunt voelen!
    Ik zou Wieke ook zeker aanraden bij anderen!

  • Vrouw van 27 jaar plaatste op 27 januari 2017 het volgende:

    Ruim twee maanden geleden voelde ik me lusteloos en sliep ik slecht. Ik ben toen voor een consult bij Wieke Wassenaar geweest. De tijd die ze nam, het stellen van de juiste vragen, het gevoel dat er op de goede manier naar me geluisterd werd, deed me al goed. Wieke is een rustige en bedachtzame vrouw, deze eigenschappen weet ze goed aan te wenden in haar werk. Met haar adviezen op gebied van voeding ben ik aan de slag gegaan. Daarnaast heeft ze me celzouten geadviseerd. Deze celzouten gebruikte ik, op haar aanwijzing, dagelijks. Na een verrassend korte tijd voelde ik me stukken beter.

  • Man van 48 jaar plaatste op 12 december 2016 het volgende:

    Met een combinatie van klachten heb ik contact opgenomen met de praktijk van Wieke Wassenaar voor vitaliteit & herstel in verband met vermoeidheid, futloosheid , licht overgewicht en darmklachten. In het eerste consult is begonnen met een intake waarin geïnformeerd is naar zowel mijn leefstijl, het gebruikelijke voedingspatroon, stress en mogelijke overbelasting. Er werd flink de tijd genomen om een zo goed en breed mogelijke indruk te krijgen van mijn klachten, mogelijke aanleiding en hoe ik met de klachten omga. Ik kreeg later, na eerst wat uitzoekwerk, een gericht voedingsadvies. Niet minder maar andere dingen eten. Aangevuld met een aantal essentiële voedingsupplementen. Na een aantal consulten kon ik duidelijk verbetering merken. Meer energie, de darmen werden rustig en voelde me veel fitter. Ik heb het idee dat er steeds gezocht werd naar een goed passend en daardoor persoonlijk advies.

  • Vrouw van 56 jaar plaatste op 27 november 2016 het volgende:

    Enige tijd geleden kwam ik naar aanleiding van klachten van bijna depressieve aard bij Wieke Wassenaar. Voor het consult nam ze uitgebreid de tijd, stelde ze veel vragen en kwam ze in eerste instantie met een goed doordacht voedingsadvies, dit aangevuld met bepaalde supplementen en celzouten. Ik was van mening dat ik altijd al gezond at maar was bereid om haar adviezen op te volgen en na een redelijk korte tijd voelde ik me rustiger, ging ik beter slapen, was ik energieker en beleefde ik weer plezier in mijn dagelijkse bezigheden.Bijzonder om te merken, te voelen wat goede voeding voor je doet, hoe bepaald eten in je voordeel kan werken. Wieke, ik zal het toen ook benoemd hebben maar ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp in dezen.

  • Marga plaatste op 19 september 2016 het volgende:

    Vrouw 65 jaar na lang maagbeschermers te hebben gebruikt wilde ik daar graag van af. En dat is gelukt! Nog even een reactie over het resultaat van je behandeling. Door de maagbeschermers niet meer te gebruiken, neem ik veel meer goede stoffen uit m’n voeding op. De extreme vermoeidheid is verdwenen. De aanvullende voedingssupplementen hebben hier natuurlijk ook aan meegewerkt. De magnesium en het meer bewegen maken dat m’n spieren veel beter zijn geworden. Ik ben heel blij met alle adviezen die je gegeven hebt en wil je daarvoor bedanken. Verder wil ik graag weer gebruik maken van je diensten wanneer ik denk dat dat nuttig is. Inmiddels heb ik een ex collega over jouw manier van behandelen verteld en ze denkt er over haar dochter naar jou te verwijzen omdat ze ook allerlei klachten heeft en bij een huisarts niet verder komt. Wieke, nogmaals bedankt en misschien tot ziens.

  • Carla plaatste op 9 september 2016 het volgende:

    Via via kwam ik bij Wieke terecht. Ik was extreem moe en wilde ook graag wat afvallen. Met een gestructureerd plan heb ik nu veel energie terug. En ook ben ik een paar kilo kwijt, heel fijn! Bedankt!

  • Vrouw van 64 jaar plaatste op 27 juli 2016 het volgende:

    Enige maanden geleden ben ik voor het eerst via deze methode behandeld door Wieke, met jarenlange hoestproblemen. Na een grondige anamnese was er voor haar een duidelijke diagnose, iets waar veel specialisten niet op kwamen. Eerst leek het voorgeschreven middel succesvol, maar was de sterkte wellicht te laag. Na ophoging gaat het nu beter en blijft dat hopelijk zo. Het fijne is, dat ik slechts 2 x bij haar ben geweest en niet eindeloos hoefde terug te komen.

  • Joost plaatste op 17 april 2016 het volgende:

    Joost 42 jaar
    Ik kwam bij Wieke via een artikel wat ik van haar had gelezen in de krant. Dat ging over maagzuur en daar had ik ook regelmatig last van. Door voedingsadviezen en supplementen die mijn maag tot rust brachten zijn mijn klachten helemaal verdwenen. Erg tevreden!

  • Heleen plaatste op 24 januari 2016 het volgende:

    Heleen,
    Ik kwam via via bij Wieke omdat ik al lange tijd niet fit was. Moe en somber en ik had het idee dat ik niet goed wist welke voeding bij me past. veel last van mijn darmen en vaak hoofdpijn.
    Ik kreeg een helder advies voor mijn voeding en een overzichtelijk plan om mijn energie teru te krijgen. Blij dat ik bij je geweest ben!

  • Dore plaatste op 19 januari 2016 het volgende:

    Al jarenlang heb ik last pijnlijke huiduitslag. Ik heb meerdere doktoren gesproken en heb verschillende behandelingen gehad. Allen zonder langdurig succes. Hormoonzalf was volgens de medische wereld de beste behandeling. Het vele gebruik van deze zalf kan niet goed zijn bedacht ik me. Ik heb zelf nooit veel stil gestaan bij het feit dat voeding wel eens een aanleiding kon zijn. Via via kwam ik bij Wieke terecht. Door meer inzicht te krijgen in voeding, vitaminen en een natuurlijke balans ben ik na een aantal behandelingen zeer tevreden. Mijn klachten zijn minder en zijn sindsdien nooit zo heftig terug gekomen als eerder.
    Eerlijk is eerlijk, de behandeling vond ik in het begin maar wat bijzonder: hoe kan zo’n apparaat mij nou gaan vertellen hoe ik er van binnen voorsta… Toch ben ik blij dit te hebben gedaan. Zo merk ik niet alleen een verschil op mijn huid, maar ook is het opgeblazen gevoel weg, heb ik meer energie en slaap ik beter. Het heeft allemaal invloed op elkaar. Wieke, dankjewel.

  • Atty plaatste op 8 juli 2015 het volgende:

    Ik heb afgelopen maandag mijn cholesterol en bloeddruk laten meten
    omdat ik al vier jaar in de overgang ben en nog een restje
    anti-depressiva slik. Hierdoor is het belangrijk om die dingen goed in
    de gaten te houden. Tot mijn verbazing waren beide waarden beter dan
    een paar jaar geleden. Mijn bloeddruk was 120/80 en mijn cholesterol
    waarde 3.5. Dat moet te maken hebben met onze nieuwe manier van eten
    dankzij jou! We houden ons er niet helemaal meer aan maar hanteren zon
    beetje de 80/20 regel wat inhoudt: 80% gezond eten en 20% zondigen en
    dit bevalt ons prima. Bedankt voor je tips en we gaan zo door.

    Atty

  • Jette H. plaatste op 21 oktober 2014 het volgende:

    In augustus voor het eerst een afspraak met Wieke gehad, voornamelijk omdat ik graag af wil vallen en weinig tot geen energie had. We zijn nu een week of 8 verder, en ik ben 11kg afgevallen. Hoe? Omdat Wieke met mij gekeken heeft naar mijn dagelijkse patroon en op basis daarvan met een goed doordacht advies kwam.

    Vorige week ben ik opnieuw op afspraak geweest, vooral om te kijken hoe het ging, maar ook omdat ik ondanks een behoorlijk veranderd dieet nog steeds weinig tot geen energie had. Ook daarvoor was de oorzaak snel gevonden, en nu een week later kan ik zeggen dat mijn energieniveau langzaam maar zeker begint te stijgen.

    Wat ik erg prettig vind is dat Wieke kijkt naar wie er tegenover haar zit, dat ze op basis daarvan met een gepast advies komt en er ook de tijd voor neemt. Al met al zou ik een consult bij haar zeker aanraden!

  • Atty de Vries-Biemold plaatste op 16 juni 2014 het volgende:

    Ik had al zolang als ik me kan herinneren darm- en allergieklachten. Toen daar ook nog overgangsklachten, en dan vooral opvliegers bij kwamen vond ik het tijd om eens hulp te zoeken op het gebied van voeding. Ik had Wieke al eens op mijn werk ontmoet, kende haar nog van vroeger en las een interview van haar in een plaatselijke krant. Ik las me in op haar website en besloot het te gaan proberen. Wieke neemt inderdaad heel bedachtzaam de tijd voor je en probeert zo een uitgebreide diagnose te stellen. Ik kreeg 2 flesjes druppels mee en een hele lijst met voedingsmiddelen die ik 4 weken niet mocht eten. Ik had me al vaker verdiept in gezonder en natuurlijker eten en ging ermee aan de slag. Na een aantal weken vernam ik verbetering, ik had minder opvliegers, minder darmklachten en terwijl iedereen om me heen snotterde van de hooikoorts had ik weinig last. Ik voel me fitter en viel ook nog een aantal kilo’s af. Ik ben blij dat ik het heb geprobeerd en natuurlijk nog blijer met het goede resultaat.

Deel uw ervaringen:

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De velden gemarkeerd met * zijn verplicht.