Disclaimer

disclaimer : Deze website is met grote zorgvuldigheid ontworpen. Orthomoleculaire Praktijk ‘Wieke Wassenaar/advies voor vitaliteit & herstel’ onderhoudt en actualiseert de inhoud van deze website zo accuraat mogelijk. Desondanks is het mogelijk dat er fouten insluipen. Wanneer teksten of prijzen foutief op deze website gepubliceerd zijn, kan Orthomoleculaire Praktijk ‘Wieke Wassenaar/advies voor vitaliteit & herstel’ hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Orthomoleculaire Praktijk ‘Wieke Wassenaar/advies voor vitaliteit & herstel’ behoudt zich het recht om informatie te wijzigen. Aan de op deze website weergegeven informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder expliciete schriftelijke toestemming van Orthomoleculaire Praktijk ‘Wieke Wassenaar/advies voor vitaliteit & herstel’.

Ook de recensies van klanten vallen onder de bescherming en mogen nimmer worden overgenomen. Indien wij constateren dat hier wel sprake van is zullen wij gerechtelijke actie ondernemen.

Privacy

Eventuele persoonlijke informatie die u via deze website verstuurd (bv. voor de aanvraag van informatie) wordt uitsluitend gebruikt door Orthomoleculaire Praktijk ‘Wieke Wassenaar/advies voor vitaliteit & herstel’, en dus niet door derden voor het beoogde doel van het betreffende webformulier.

 

Opmerkingen/correcties/feedback

Indien u een technische of informatieve fout ontdekt op mijn website, aarzel dan niet mij een e-mail te sturen. Ik ben u ook dankbaar voor uw feedback t.a.v. mijn website.

Hartelijk dank voor uw bezoek aan mijn website!